Nebankovní půjčka 20000

Ústí nad Labem: Měl bych zájem o radu ohledně nebankovní půjčky do 20000 korun. Potřeboval bych si půjčit peníze a zajímá mě právě nebankovní půjčka 20000 korun. Musí to být půjčka bez registru a bez ručitele. Jsem zaměstnaný a mám příjmy. Před několika lety jsem měl půjčku. Zrovna mě vyhodily z práce a já byl několik týdnů na úřadu práce a nezvládal jsem včas platit splátky do banky. Takže jsem měl asi dvě nebo tři splátky po splatnosti. Po tom co jsem si našel novou práci jsem všechno bez problému vyrovnal a bance už dávno nic nedlužím. Moje předchozí půjčka je dokonce už víc než rok kompletně zaplacené. Ale od té doby mi v žádné bance nechtějí půjčit. Prý proto, že mám záznam v registru.

Další zajímavý článek:  Půjčka bez ručitele do 50.000 Kč

Tak bych mě zajímala nebankovní půjčka. Narazil jsem už na různé reklamy ale nevím jakou bych si měl vybrat abych nemusel platit moc vysoké úroky a také nevím kde mi projde půjčka bez registru. Můžete mi prosím někdo poradit? Zajímá mě půjčka do 20000 korun v hotovosti nebo na bankovní účet. Také nemám nikoho, kdo by mi u půjčky mohl dělat ručitele. Mohu ale doložit svoje výplatní pásky od zaměstnavatele. Moc vám děkuju za pomoc!

Theodor Rastmuj, Ústí nad Labem

Pro zobrazení detailu a kontaktních informací u této půjčky se musíte přihlásit nebo zaregistrovat. Můžete také využít online žádosti.