Nebankovní půjčka 20000

Ústí nad Labem: Měl bych zájem o radu ohledně nebankovní půjčky do 20000 korun. Potřeboval bych si půjčit peníze a zajímá mě právě nebankovní půjčka 20000 korun. Musí to být půjčka bez registru a bez ručitele. Jsem zaměstnaný a mám příjmy. Před několika lety jsem měl půjčku. Zrovna mě vyhodily z práce a já byl několik týdnů na úřadu práce a nezvládal jsem včas platit splátky do banky. Takže jsem měl asi dvě nebo tři splátky po splatnosti. Po tom co jsem si našel novou práci jsem všechno bez problému vyrovnal a bance už dávno nic nedlužím. Moje předchozí půjčka je dokonce už víc než rok kompletně zaplacené. Ale od té doby mi v žádné bance nechtějí půjčit. Prý proto, že mám záznam v registru.

Další zajímavý článek:  Půjčka peníze bez prokazování příjmu

Tak bych mě zajímala nebankovní půjčka. Narazil jsem už na různé reklamy ale nevím jakou bych si měl vybrat abych nemusel platit moc vysoké úroky a také nevím kde mi projde půjčka bez registru. Můžete mi prosím někdo poradit? Zajímá mě půjčka do 20000 korun v hotovosti nebo na bankovní účet. Také nemám nikoho, kdo by mi u půjčky mohl dělat ručitele. Mohu ale doložit svoje výplatní pásky od zaměstnavatele. Moc vám děkuju za pomoc!

Theodor Rastmuj, Ústí nad Labem

Pro zobrazení detailu a kontaktních informací u této půjčky se musíte přihlásit nebo zaregistrovat. Můžete také využít online žádosti.